Thursday, 28 March 2013

Segmen : 300 Bloggers


Assalamualaikum w.b.t.. Siapa yang belum join segmen ini, boleh klik banner di atas untuk tengok syarat-syaratnya.. Segmen yang simple sahaja.. Sebelum ini Eraz pernah join segmen dari blogger ini iaitu di entri INI dan INI.. Jadi ini segmen ketiga dari Paly yang Eraz join.. So good luck untuk semua..!

26 comments:

  1. thx bro sb selalu supot aku ni.. hehe :')

    ReplyDelete
  2. anis singgah sini dr segmen same :)
    btw, da lme follow sini :)
    jemput singgah blog anis
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  3. dtg dr segmn yg sma.followers 3840

    ReplyDelete
  4. Iz dtg dr segmen yg same bang!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx Izni, nanti abg terjah sane balik...

      Delete
  5. segmen yang menarik...good luck..

    ReplyDelete
  6. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  7. Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  8. singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    cik akak tinggalkan cop kaki kat sini...

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  10. Yam join jugak..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  11. Salam Alaik :) Hai, saya geng segmen awak^^
    Lets visit and follow me :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-300-blogger.html

    ReplyDelete
  12. dtg singgah slepas join sgmen paly.
    ^____^

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum eraz
    singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    gut luck

    ReplyDelete
  14. Hai,salam perkenalan.
    dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^
    http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~

    ReplyDelete
  16. salam ziarah dari teman baru.. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.