Tuesday, 26 March 2013

Rehat Sebentar Bersama ...

Kit Kat! Salah satu favourite Eraz.. Hari ini hari cuti tetapi memang bangun dari pukul 5 am, lepas tu keluar rumah ala-ala pergi kerja, sampai rumah pula dah nak gelap! Memang rasa penat tu..

Dari rumah ke HUSM.. Dari HUSM ke Ambank... Dari Ambank ke Kedai Nasi Ulam D'Bayam bersama kawan.. Lepas hantar kawan ke rumahnya sebab memang melawat keluarga dan atuk neneknya.. Then ambil isteri lepas tu ke airport jemput ma abah.. Lepas tu baru sampai umah, makan.. Lepas solat Isyak, plan nak tidur terus sebab esok kerja! Penat..

#Entri personal! Selamat malam dan Assalamualaikum..

Published with Blogger-droid v2.0.10

14 comments:

  1. Kitkat kegemaranku! Good night, have a good rest :)

    ReplyDelete
  2. hari cuti pun macam tak cuti jer...penuh agenda...rehat dulu dengan kit kat...hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum , Sponsor . Pemenang Segmen Template Siapa Paling Cantik Dah Diumumkan (!) Harap Baca :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pemenang-segmen-template-siapa-paling.html

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. sekarang dah pagi.. semalam tak sempat nak reply komen sebab tidur.. hehe

      Delete
  5. kak mia pun cuti juga... cuti jaga sofea... ;)

    ReplyDelete
  6. berehat sebentar bersama kit kat..:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.