Tuesday, 5 March 2013

Pahit Manis sepanjang bersama blog ERAZ FADLI



Eraz tertarik untuk share kan satu kata-kata yang Eraz sharekan di twitter pagi tadi.. Siapa nak join Eraz di Twitter, boleh follow @erazfadli .. Nanti kita sesama blogger boleh berinteraksi kat sana..

Tentang tajuk tentang pahit manis sepanjang bersama blog ERAZ FADLI atau dengan kata lain sebagai blogger, ianya seperti orang-orang lain juga.. Setiap orang bermula dari bawah... Lain la kalau kita selebriti atau artis kan..

Alhamdulillah, selepas hampir 1 tahun 3 bulan usia blog ini, walaupun tak sepopular blogger popular lain, ada la juga yang sudi baca dan singgah blog picisan ini... Jutaan terima kasih diucapkan, pada semua yang sudi baca entri-entri dari Eraz.. Juga terima kasih kepada blogger senior yang ada membantu dalam beberapa masalah dan menjawab pertanyaan.. Alhamdulillah juga Eraz dah jumpa halatuju dalam dunia blog ni..

Dalam satu entri khas nanti, Eraz akan memperkenalkan blogger yang telah membuka hati Eraz untuk membuat blog menggunakan blogspot ini pada bulan November 2011 yang lepas.. Dia masih lagi aktif hingga kini.. Dia blogger muda dari Eraz..

Permulaan sabar adalah pahit, tetapi manis akhirnya.. Sesuai digunakan untuk semua orang.. Kuncinya janganlah berputus asa dan jadilah diri sendiri dalam penulisan korang... Usaha Tangga Kejayaan.. Sekian, terima kasih...

#Korang ada apa-apa komen tentang blog ini? Sudi-sudilah share di komen entri ini.. Mana tahu Eraz boleh improve lagi..

#Satu lagi, insyaallah Eraz akan umumkan pemenang Top Refferal Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli, insyaallah esok..


Published with Blogger-droid v2.0.10

35 comments:

  1. Jangan berputus asa...itu yang penting kan?

    ReplyDelete
  2. eh kenapa masin pulak ni hehe..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Saya yang dah berblog sejak 2010 pun masih suam-suam kuku. Hehe, tak pelah. :3

    ReplyDelete
  4. tahniah..follower pun ramai..:)

    ReplyDelete
  5. tahniahhh.....ramaiii dah follower tu...

    nory follower cipuut je...hhihihi..

    ReplyDelete
  6. semoga terus berjaya dalam dunia blog ^_^ chaiyyokk <3

    ReplyDelete
  7. selalu dtg sini tpi jarang tinggal jejak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. slalu-slalu la tinggalkan jejak.. :-) thanx...

      Delete
  8. blog eraz antara yang terbaik ..ringan dan senang untuk melihat semua paparan..cepat pantas..tahniah ya..

    ReplyDelete
  9. even baru setahun lebih follower dah bnyk . Tahniah :)

    ReplyDelete
  10. apa-apa pun you deserve it...suka datang blog ni... tak kisah la apa kisahnya.. hihihi...

    ReplyDelete
  11. Semoga perjalanan Eraz Fadli di dalam dunia blog telah memberikan lebih banyak pengetahuan dan pengalaman. Tentu sekali mahu blog memberikan manfaat kepada orang lain. Ini satu tiket dan jalan mudah yang dikurniakan kepada umat akhir zaman untuk mengimarahkan ilmu.

    ReplyDelete
  12. yg penting semangat mahu kuat.......
    tahniah utk eraz...... remy cukup kagum dgn eraz

    ReplyDelete
  13. bagi ler sikit utk tip-tip bloggers nie...leh kan...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.