Friday, 8 March 2013

Jumpa Angpau Masih Berduit !

Entri santai malam ni.. Just nak borak-borak dengan korang.. Masa mengemas ngemas beg kerja, terjumpa dua angpau.. Dua-dua angpau tu masih berduit.. Ingat punya ingat, rupanya angpau ni Eraz dapat masa hari raya tahun 2012 yang lepas.. Jumlahnya, biarlah rahsia..

Motif? Walaupun dah kahwin, still dapat angpau lagi.. Dua-dua daripada saudara mara.. Itulah keistimewaannya.. Mungkinkah sebabnya Eraz ni nampak muda? Haha.. Umur dah 30 tahun, tahun 2013 ni.. Jika sebelum kahwin dulu, ada yang kata Eraz nampak macam masih belajar, padahal masa tu dah kerja beberapa tahun..

Nampak muda ni ada positif dan negatifnya.. Setuju tak? Apa yang korang boleh share tentang isu ni?

Published with Blogger-droid v2.0.10

13 comments:

  1. untug la ada duit raya..simpn tok raya bakal dtg ni

    ReplyDelete
  2. haah kan kelakar pun ada juga. ingat tak lagi gambar foto kak mia untuk photo shooting OUM sehari sebelum konvo? ala gambar korporat yang pakai tudung peach tu. broframestone kata betul2 nampak macam anak dara... padahal dah ada anak satu ni.... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu tandanya awet muda... Hehe.. Mata orang blh terkabur... Hehe

      Delete
  3. banyak sangat ler dapat angpow kan sampai terlupa nak bukak yang 2 keping nie... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sb tak byk angpau la yg blh terlupa masukkan angpau ni dlm beg...

      Delete
  4. hihi...best ler kalau ade angpau..hihi...cik akak memang tak merasa ler duti angpau..hihi..kasi anak buah ade ler..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same la, dh 6 tahun duk bg duit raya kt anak buah... :-)

      Delete
  5. untungnya.... remy jer yg kena kasi angpau.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eraz pun same... tiap2 thn, mmg kena spend duit utk duit raya..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.