Sunday, 31 March 2013

KEEK - Laman Sosial Video Berdurasi 36 Saat

Assalamualaikum.. Rasanya mesti ramai yang pernah dengar tentang Keek ni.. www.keek.com.. Satu laman sosial terbaru.. Jika instagram hanya boleh upload gambar, tetapi untuk keek, untuk video.. Dari mana Eraz dapat ayat berdurasi 36 saat tu?

Idea untuk entri tentang Keek ni lepas dengar satu topik di Hot FM.. Ramai yang berkongsi pendapat yang positif.. Tak lama lagi mesti akan menjadi fenomena macam instagram kot.. Dengarnya dah ramai artis yang sign up macam Tomok, Lisa Surihani dan lain-lain..

#Jom try skodeng keek! Jujurnya, Eraz baru je dengar tentang KEEK dalam 2,3 minggu lepas.. Macam malu je nak upload video sendiri.. Takut jadi syok sendiri! Haha..


Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.