Sunday, 10 March 2013

Hari untuk rehat serehat rehatnya bagi diri sendiri

Ahad, cuti.. As usual.. Tapi minggu depan, mungkin tidak sebab ada aktiviti di pejabat.. Di anggap hangus cuti je.. Di sebab kan badan tak selesa yang menuju ke arah demam, memang decide tak ke mana-mana hari ini.. Juga tak nak melakukan apa-apa aktiviti.. Hanya rehat, rehat dan rehat.. Harap-harap panadol memberi kesan yang baik..

Esok dah mula kerja dan banyak list to do yang kena settlekan.. Terutama yang masuk ke kategori Urgent & Important.. Syok pula tengok gambar kucing tu layan tidur.. Haha.. So have fun semua di hari cuti hujung minggu..

#Hanya entri personal

Published with Blogger-droid v2.0.10

17 comments:

  1. have a good rest eraz.... semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. take a good rest ye setelah penat bekerja. Kualiti tidur tu yg penting, selamat berehat..

    ReplyDelete
  3. untungla bro..banyak test pulak minggi depan..memang xdapat nk rest

    ReplyDelete
  4. jaga kesihatan..sekarang mcm2 penyakit kne..yaya pun baru je demam teruk semalam

    ReplyDelete
  5. gambar menceritakan sgala2nye, hehehe

    ReplyDelete
  6. selamat berehat eraz.......jom layn movie ptg nie......

    ReplyDelete
  7. selamat berehat :) tengok kucingbtu comel gak..hihi :)

    ReplyDelete
  8. sesekali badan kita kena rehat sikit...keje banyak, stress....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.