Saturday, 23 March 2013

Segmen Sabtu by Pn. Qaleshya & Emas Putih

Assalamualaikum w.b.t

Hari ini, Pn.Qaleshya & Emas Putih buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.

Nak join?? Klik SINI


Syarat
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.QaleshyaEmas Putih
2. Follow blog ini dan blog Emas Putih
3. Like fanpage ini Permata_Hati
4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.

Copy coding yang disediakan di kotak kat bawah ni, dan paste ke ruangan HTML (so tak perlu copy banner, tak perlu susah2 buat entry, just copy paste code kat bawah, semuanya sudah siap,)

9 comments:

  1. salam..nick join segmen ni jugak tau..
    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah saudara Eraz Fadli...dtg dari segmen yg sama:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    Jemput singgah ke blog yumida

    ReplyDelete
  3. kak mia pun datang dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqaleshya-emas-putih.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)
    http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. Dari Segmen GA yg sama
    Selamat bersegmen and good luck

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqaleshya-emas-putih.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.