Thursday, 21 March 2013

Keputusan Peperiksaan SPM Najwa Latif !

Keputusan Peperiksaan SPM Najwa Latif !

Sedia maklum yang Najwa Latif merupakan pelajar SPM 2012 yang mana keputusannya akan keluar pada hari ini.. Terbaca di Utusan Malaysia tadi (seperti yang di print screen), artikel tersebut memberitahu Najwa Latif mendapat 4A daripada 10 subjek yang diambil.. Bila baca kenyataan kakaknya dalam artikel itu juga, kakaknya, Syafikah hanya berkata, 'sorry, sorry'..

Jadi, dari mana wartawan tahu keputusan peperiksaan SPM Najwa Latif ya.. Mungkin mereka tanya pihak sekolah kot.. Wallahhualam.. Hanya bercerita.. Sambil menjaga TBE.. By the way, tahniah untuk Najwa Latif..

Published with Blogger-droid v2.0.10

18 comments:

  1. Erkk pelik. Bukan ka pihak sekolah pun baru tau hari ni jugak?

    ReplyDelete
  2. tahniah najwa. tinggi juga keputusan dy ye

    ReplyDelete
  3. tak kisah la dia dapat berapa yang penting dia usaha...

    ReplyDelete
  4. duit dah banyak x per...tp tu la..x cukup tu 4A..

    ReplyDelete
  5. ok la tu.... ;) congratssss najwa..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.