Sunday, 3 March 2013

Gambar Perkahwinan Shila Amzah

My mum thought this was me.She thought I was married.hehe..mak oh mak.. instagr.am/p/WXDRXlBkw0/
— NurShahilaAmirAmzah (@Shilaamzah) March 2, 2013

Shila Amzah dah nikah? Propa semua tu.. Gambar di atas Eraz jumpa semalam dalam pukul 11:34 PM.. Jumpa lepas merayau di Twitter dan nampak tweet Shila Amzah yang ditulis macam di atas.. 

Siapa setuju yang gambar diatas sebenarnya ada iras Shila Amzah..? Dan macam kembar kan.. Memang patutlah ibu Shila Amzah telah fikir yang gambar berkenaan ialah gambar perkahwinan Shila Amzah..

Sebelum kecoh, Shila dah jelaskan di Twitternya yang itu bukan dia.. Mana la tahu kot-kot jadi macam isu gambar Shila meminum Milo yang telah disalahgunakan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab..

Sumber info dan gambar : Twitter Rasmi NurShahilaAmirAmzah (@Shilaamzah)

Published with Blogger-droid v2.0.10

36 comments:

  1. saspen jugak kan.... memang seiras.....

    ReplyDelete
  2. la...ingatkan da nikah...serious la...nampak sama...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. klu org sengaja, mmg blh d jd kn cerita..

      Delete
  3. rajinnya merayau dalam twitter....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mia, itu time rajin la.. Rs nye masuk ctu je,. Hehe

      Delete
  4. bila bersolek,muka mmg npk lain..orang tu menyerupai shila..

    ReplyDelete
  5. memang iras sungguh la,.sapa laa gerangan wanita itukan? :)

    ReplyDelete
  6. seiras betol :D

    ReplyDelete
  7. nampak sama lah.kalau shila tunjuk gambar nie n dia kata dia dah kawin, mesti ramai yang percaya.. pelanduk dua serupa nie. Tak pun, kuasa make up.

    ReplyDelete
  8. terkejut beruk ohh tgk title :o rupa-rupa nya tak.. haha kalau tak, melepaslah jejaka di luar sana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tgk title, kena baca dlu, baru leh tahu.. :-)

      Delete
  9. ehh..betoll la..mmg iras2 shila..
    tekejot gak kalo shila tba2 kawen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la psl.. leh jd kn isu sebenarnya... sib baik shila dpt jumpe gmbr ni awl.. :-)

      Delete
  10. laaa seiras gila ;O , haha terkejut juga baca tajuk yang shila dah kahwin, tuptap tup tap aje,muehehe

    ReplyDelete
  11. kalau bukan sheila hamzah mesti shiela mabo..hehe

    ReplyDelete
  12. thanks to the person who invented make up. lol

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.