Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 22 March 2015

Shopping di Pacific HyperMarket KB Mall

Assalamualaikum w.b.t.. Lepas pergi Baby & Kidz Fair baru ni, kami terus ke Pacific Hypermarket KB Mall sebab kat situ di antara yang banyak pilihan terutama baju baby yang baru lahir dan umur setahun dua.. So hasilnya memang banyak la kami borong.. Tapi kesemuanya boleh katakan baju, seluar, sarung tangan, sarung kaki, topi dan 'adik-beradik'nya..

Tapi tetap tak lengkap list untuk adik #ZaraFaleesya ni.. Tetap kena ke tempat satu lagi untuk lengkapkan semua.. Nasib baik la keluar dengan wife je.. Kami terpaksa biarkan Zara tinggal dengan Tok Ma, Cik Su n Cik Lang hari tu sebab memudahkan dan mempercepatkan proses pembelian.. Pernah bawak dia sebelum ni, masa memang habis duk melayan dia..

#Zara, nanti Papa n Mama bawak pergi jalan2 sebagai ganti kena tinggal.. Hehe..


No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.