Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 10 March 2015

Malas


Assalamualaikum w.b.t.. Inilah yang terjadi kalau rasa malas tu datang.. Nak update blog jadi malas giler.. Kebetulan kat office ada kerja yang perlu dibuat kan.. Dalam kepala juga, ada dua tiga benda yang belum selesai.. Dah keluar tengahari tadi, centre tu tak dapat proses.. Kena g main centre kat Kota Bahru pulak.. Malasnya.. Dalam pada dalam kepala nak beli mouse, pun terlupa.. Alahai.. Full stop.. 

1 comment:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.