Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 3 March 2015

Aiskrim Tempurung Kelapa


Assalamualaikum w.b.t.. Antara Aiskrim Congkak, Aiskrim Lesung Batu, Aiskrim Buluh, ini aiskrim yang pertama Eraz jumpa.. Aiskrim Tempurung Kelapa.. Tapi bukan Eraz yang beli, adik ipar yang beli.. Masa tu ada festival apa tah di Kelantan Trade Centre.. Pun tak sempat nak try hari tu tapi nampak macam menarik sebab ada isi kelapa.. Jangan tertukar dengan ABC sudah la kan.. Inilah idea kreatif peniaga zaman sekarang.. Jadi penjual tempurung pun dapat bisnes la sekarang sebab menyediakan stok tempurung.. Hehe..

3 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.