Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 March 2015

Mana datangnya Colgate ni??

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam lepas balik kerja, sebelum pergi ambil Zara dengan Mamanya kat rumah mertua, singgah Bank dan pasaraya untuk top-up bekalan Susu dan Pampers.. Dan amek la beberapa barang extra yang ingat di kepala.. Pergi ni tanpa plan pun..

Bila dan settle bayar apa semua, tiba-tiba tengok ada Colgate kat atas sekali.. Aik! Mana datang kan.. Ke tersilap masuk dan tak bayar? Ok.. Check resit dulu.. Ada! Last sekali.. Sah! Cashier tu ambil yang orang belakang punya.. Aiyooo.. Memang Eraz pengguna Colgate tapi bukan jenis tu.. Jenis lain.. Takpe la, sebab memang berbayar, jadi ambik je la.. Guna nanti.. Dua sekali gus.. Hehe...

4 comments:

  1. waalaikumussalam.
    sesuatu yang diluar jangkaan kita ...'
    hehehe
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. kesian kat org blkg...takleh nak gosok gigi....hehehe

    ReplyDelete
  3. Hehehhe..cashier pun main ambik je.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.