Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 18 March 2015

Myeongdong Street Cafe, Kota Bharu


Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz sempat ke Myeongdong Street Cafe yang terletak di Kota Bharu berhampiran KB Mall.. Pergi sebab ada seorang kawan tu nak belanja.. Tak pernah juga try Korean Food ni, so apa salahnya kita try kan.. Tengok dari menu, memang tak biasa dan tak tahu mana yang dikategorikan sedap.. So serah saje pada kawan untuk order.. Lagipun dia nak belanja kan.. So inilah menu yang dibawah.. Gambar di bawah..


Bibimbab.. Memang betul-betul korean food la.. First time rasa dan ok, boleh tahun.. Bila gaul semua sekali, ada rasa pedas sikit-sikit.. Masam pun ada sikit.. Selalu tengok orang korea makan macamtu, so kita gaul la sekali.. Kalau nak makan macam biasa pun boleh kot.. Hehe.. Banyak lagi menu lagi, maybe next time boleh try lagi.. Siapa pernah ke sini??

3 comments:

  1. wah..lepas ni dah boleh try rasa yuk gaejjang ke, kimchi stew ke..hehehe

    ReplyDelete
  2. Memang best kalau makan korean punya makanan. Sangat sedap.

    ReplyDelete
  3. I've been there twice. try dok bok khi. sedap.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.