Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 21 March 2015

Baby & Kidz Fair

Assalamualaikum w.b.t.. Dalam seminggu dua ni memang dah plan awal untuk kami ambil cuti sehari supaya dalam settle kan semua yang berkaitan dengan bakal adik #ZaraFaleesya yang bakal lahir nanti.. Bukannya apa, wife risau kalau-kalau dia bersalin awal sedangkan barang untuk baby belum complete beli.. Kang tak pasal-pasal kena pergi beli sorang kan.. For sure akan ada yang tertinggal kan..

Big boss dan rakan sekerja pun sporting sebab benarkan Eraz cuti di hari minggu dan kebetulan pula ada Baby & Kidz Fair kat Kelantan Trade Centre Kota Bharu.. Baby & Kidz Fair ni berlangsung selama 3 hari.. 19, 20 dan 21 Mac 2015.. Maybe tak semua boleh beli kat situ tapi al least akan ada sesuatu untuk di bawa balik.. So jom!


No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.