Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 24 March 2015

#Throwback Gambar Kahwin !


Assalamualaikum w.b.t.. Sekarang ni Eraz guna handphone Acer Z150.. Tapi memory card guna handphone Nokia yang lama.. So dalam tu memang ada gambar-gambar lama.. Salah satu nya ialah gambar di atas.. Gambar yang ori clear la.. Tapi dalam memory card tu, memang dah sedia ada edit macam tu.. Tak tahu la edit guna apa.. Dah lupa dah.. Yang pasti, memang terimbau kenangan zaman kahwin dulu.. 2011.. 

1st time buat photoshoot gempak bagai.. Semua idea isteri.. Nak pose pun tak reti.. Kaku.. wife ok la sikit.. Tapi hasilnya memang membanggakan.. Nasib baik la album gambar kahwin kami tak tenggelam dalam banjir baru ni.. sempat Eraz selamatkan.. Kalau tidak, memang 'nangis' la.. Hehe..

1 comment:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.