Wednesday, 11 March 2015

Le Tour de Langkawi LTDL 2015 Stage 4 Kota Bharu - Kuala Berang


Assalamualaikum w.b.t.. Kenapa tiba-tiba buat entri pasal Le Tour de Langkawi LTDL 2015 ni pulak? Saje je sebab tiba-tiba pagi ramai pulak yang berkumpul depan office ni.. Datang office pagi tadi dah pelik kenapa ada papan tanda 0 KM LTDL 2015.. Tak pernah lagi setakat yang dianjurkan ni, lalu or start kat sini kan..

Tapi bila tiba masanya, memang tiba-tiba penuh kat depan ni.. Eraz keluar sekejap je la lepas tu tengok member ambilkan gambar, minta dengan dia.. Plan nak keluar masa diorang duduk kat depan tu, tapi terlepas.. Haha.. Apa-apa pun, hari ni dah masuk Le Tour de Langkawi LTDL 2015 Stage 4 dari Kota Bharu - Kuala Berang..

Teringin nak ber'sukan' macam ni juga tapi bukan full time la.. Kalau masa belajar kat USM dulu, memang biasa berbasikal untuk riadah.. Tapi bila dah tamat belajar dan kerja ni, naik basikal kat rumah je.. Hehe.. Janji berpeluh..


#LiveUpdate

2 comments:

  1. mula kat KB yer...tak sempat nak pi tengok....tgh kerjaaa...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.