Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 13 March 2015

Bila tukar hp untuk Whatsapp ..


Assalamualaikum w.b.t.. Hari ni decide untuk tukar 'main' Whatsapp di hp selepas sekian lama guna Galaxy Tab.. Bila dah login ke hp, memang message yang belum dibaca dan message penting di Tab tak boleh baca dah.. Tak sempat nak copy.. Dan lagi satu no. contact.. Sib baik boleh salin balik ke Sim.. Fuh! Lagi satu kesannya ketara ialah bateri.. Rasanya kalau guna Tab, tak de la % bateri tu cepat turun.. Errrmmmmm.. Ini yang rasa nak balik Whatsapp di Tab ni.. Hehe.. Apa-apa pun, kite try dulu.. Bab bateri, boleh backup dengan Power Bank dulu..

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.