Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 2 March 2015

Aiskrim Lesung Batu

Aiskrim Lesung Batu

Assalamualaikum w.b.t.. Semalam Eraz ada buat entri pasal Aiskrim Congkak.. Hari ni jumpa pula Aiskrim Lesung Batu.. Aiyooooo.. Macam-macam dah sekarang orang wujudkan benda style baru untuk tarik pelanggan dan mencari kelainan.. Yes, aiskrim tu asikrim la kan.. Rasa maybe tetap sama kalau tak de buat penambahan yang baru.. Tapi untuk makan dalam Lesung Batu ke, Pasu ke, Congkak ke, maybe akan datang, buluh ke, agaknya apa rasanya? Ada kelainan dari segi rasa atau feel? Hehe.. Jujurnya Eraz tak pernah try semua lagi.. Hehe..

#Di alu Lesung Batu tu siap ada smile lagi.. Hehe..

3 comments:

  1. Salam singgah isnin Eraz...macam2 dah skrg ni timbul aiskrim...tak tau sedap ker tak ya..hihi...

    ReplyDelete
  2. Yg ni kalu kanak-kanak nak makan kene hati2 takut anak lesung jatuh kat kaki tak pasal2.. bengkak kaki...

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Mcm² aiskrim skrg ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.