Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 20 March 2016

Kenapa Demam Datang Balik !

Assalamualaikum w.b.t.. Masih lagi di klinik untuk buat check up kali kedua selepas pergi klinik yang lain Isnin lepas.. Antiobotik habis.. Demam pun dah ok hati Selasa dan seterusnya.. Ingatkan dah ok la.. Tapi malam semalam, simptom tu datang balik.. Sama macam hari tu.. Badan jadi sejuk.. Badan panas.. Sakit kepala.. Lenguh kaki dan bahagian-bahagian tertentu badan.. So hari ni try buat check up untuk denggi la terus.. Risau jugak ni.. Malam ni nak g KL.. 


Pergi KL dengan dua tujuan.. Kerja dan Personal.. Serba salah nak cancel tiket flight sebab dah beli semua dan pergi pula berdua dengan Mak.. Tak sanggup la nak biarkan mak pergi sorang-sorang kan.. Lagi pun pergi tak lama kot.. Selasa dah balik.. Kira macam redah je la.. Hope dapat bertahan..

Dah buat check up tekanan darah tinggi, macam ok.. Demam? Suhu memang tinggi sikit la.. 38.8 rasanya.. So sekarang sedang menunggu panggilan untuk berjumpa doktor.. Kalau klnik ni memanh dikenali menunggu lama.. Tapi disebabkan sevice doktor ini boleh dikatakan terbaik dan boleh check denggi, sabar je la menunggu walaupun dah dua kali tertidur atas kerusi.. 

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.