Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 18 March 2016

Hasil Redeem Drypers Point Shop Sampai

Assalamualaikum w.b.t.. Dalam 10 hari yang lepas kot, Eraz ada buat satu entri bertajuk, 'Tebus Mata Drypers Point Shop di Drypers Baby Club'.. Dalam entri tu Eraz cerita nak redeem Rub-a-Dub Soft Book dengan Clack-and-Slide Activity dengan menggunakan point terkumpul hasil beli Drypers untuk Zara dan Adam.. Semua point melalui kod yang diberikan tu dikumpulkan dalm Drypers Point Shop di Drypers Baby Club.. Alhamdulillah masa tu dah terkumpul sebanyak 5700 kot.. Tapi sebab rasa dah banyak sangat, baik dapatkan mainan untuk Adam kan.. So apa lagi, redeem la dulu semaksima mungkin.. Dan selepas seminggu lebih, sampai juga.. Ingatkan lambat.. 

Rub-a-Dub Soft Book + Clack-and-Slide Activity

Barang percuma kot hasil belikan pampers Drypers untuk anak-anak.. Kalau beli sendiri, boleh tahan juga harganya kan.. Cuba survey.. So daripada membazir buang ke plastik  Drypers tu, ambil la dulu kod di dalam dan key in dalam sistem.. Lepas tu buang je la plastik kalau tak nak guna untuk letak sampah ke apa.. Hehe.. Mungkin ramai yang tak tahu perkara ni.. Kalau nak redeem pampers pun boleh.. Tapi kuantiti yang tak banyak la.. Tapi free la kiranya kan.. Hasil belian.. Senarai barang yang boleh redeem? Semak SINI..

#Boleh la Papa nak buat suprise untuk anak lepas ni.. Hehe..

13 comments:

  1. Kena kumpulkan juga la pas ni. Sbb malas tu yang tak kumpul.tgk redeem bnyk ni semangat pulak rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gunting je dlu.. Simpan.. Lepas tu key in banyak2.. Hehe..

      Delete
  2. rgh mengumpul juga sejak tahu tp xbanyak lg kumpul ponit tuk tebus

    ReplyDelete
  3. waa....aritu rajin jgk my SIL kumpul2 tp xtahulah ape yg dia redeem ..huhu

    ReplyDelete
  4. Jadila untuk si comel kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Itu la pasal.. Free tu penting.. Haha..

      Delete
  5. Jadila untuk si comel kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Itu la pasal.. Free tu penting.. Haha..

      Delete
  6. Byknya point..Seronok la Adam & Zara...huhu..Sy masih dlm proses mengumpul..huhu

    ReplyDelete
  7. CF pon tengah kumpul. berbaloi jugak beli pampers byk2.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.