Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 12 January 2015

Lokum Untuk Mama

Lokum Untuk Mama | Assalamualaikum w.b.t.. Malam ni wife on TV9 dan ada drama Lokum Untuk Mama.. Drama ni shooting di Turki.. Best ke tak, tak sure sangat sebab tengok on off.. Heroin drama ni bertudung.. Tapi ada scene yang macam over sikit.. Siapa yang tengok, mesti perasan punyer.. Apa-apa pun, entri di tulis sebab tertarik dengan apa benda lokum tu?

Try google Lukom.. Rupanya makanan turki.. Nampak dari gambar dibawah ni, memang sedap.. Al-maklum la tak pernah ke Turki, so memang first time la dengar benda tu kan.. Apa-apa pun, siapa yang tengah layan drama Lokum Untuk Mama ni, sure dah tahu apa itu Lokum..

3 comments:

  1. Pelakunnya yang 200% juga kn eraz..

    ReplyDelete
  2. Oo..akak pun baru tahu apa tu Lokum..rupanya manisan ye..

    ReplyDelete
  3. nak tengok tadi tapi tak jadi. baru tahu jugak lokum ni. hahah :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.