Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 25 January 2015

Laptop tanpa MOUSE


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya lepas siapkan assignment Semester September 2014 baru ni dan sebelum dan selepas banjir, memang tak ON pun laptop ni.. Selepas sekian lama, sekarang ni on semula konon-konon nak update blog dan baca news.. Zara tengah tidur tu.. Kenapa tak guna TAB? Haaa.. Ini masalahnya juga.. Charger tab tertinggal kat office la.. So tab tak habis bateri..

Tajuk : Laptop tanpa mouse.. Sesetengah orang, memang takpe kalau guna laptop tanpa mouse.. Tapi orang tu bukan Eraz.. Serius.. Serba tak kena kalau nak guna laptop, tanpa mouse.. Rasa macam tak selesa, tak pua hati dan lain-lain la.. Nak menaip pun rasa macam tak selasa.. Padahal tak de kaitan kot.. 

Mouse sebelum ni dah rosak.. Tak sempat nak g beli lagi.. Kerja kerja kerja.. Sampaikan blog ni, dah berapa hari tak update.. Haha..

3 comments:

  1. Mmg tak best.. Agk terkial2... Guna mouse laju sikit buat keje..

    ReplyDelete
  2. Suka guna mouse ... Apalagi kalau nak edit belog..

    ReplyDelete
  3. Bila dekat rumah, selesa guna mouse. Lagi-lagi bila melibatkan bab editing gambar atau anything. Tapi kalau dekat tempat public, rasanya guna trackpad pun okay je. Hehe!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.