Monday 19 January 2015

Istikharah Cinta Episod 16

Istikharah Cinta Episod 16 | Assalamualaikum w.b.t.. Rasa macam dah lama tak buat entri pasal drama slot Akasia TV3 ni.. Sekarang ni sedang berlangsung drama Istikharah Cinta yang dah masuk ke Episode 16 sekarang ni.. Eraz tak follow 100% tapi wife Eraz tengok la jugak.. Heronya Zul Arifin dan Heroinnya Faye Kusairi.. Nama memang tak pernah dengar tapi muka macam pernah tengok sebelum ni..

Lakonan? Zul Arifin memang dah ada pengikut tersendiri.. Faye Kusairi pulak kadang-kadang macam kaku.. Pendapat sendiri la.. Nampaknya drama Istikharah Cinta tak boleh lawan drama Ariana Rose atau Love You Mr. Arrogant lagi kot.. Siapa yang nak tahu sinopsis drama Istikharah Cinta Episod 16 ni, boleh baca kat bawah :

Dina datang ke rumah ibu bapanya sebaik habis kerja.. Tujuannya, cuma nak minum teh dengan ibunya.. Sebaik sampai, Datin Amnah terus tanya Dina samada dia cakap dengan Airil atau tidak..

#Selamat menonton drama Istikharah Cinta Episod 16.. Kalau ada yang terlepas, pasti boleh Tonton Online Istikharah Cinta Episod 16 di mana-mana blog yang biasa upload video drama.. Banyak kot..

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.