Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 8 January 2015

Lagu Fazura - Sayangi Dirimu

Lagu Fazura - Sayangi Dirimu | Assalamualaikum w.b.t.. Siapa pernah dengar lagu Fazura - Sayangi Dirimu? Kalau cari MP3 mungkin susah nak jumpa kot.. Tapi kalau pergi kat Youtube pasti akan jumpa.. So kalau nak dapatkan MP3 Sayangi Dirimu - Fazura, convert je la.. Biasa la sebab dia pelakon, nak kata lagu tu mencabar, tak la juga.. Yang pasti memang cathy.. Kalau dengar lama-lama, kira ok la.. Tambah-tambah di chorus.. Untuk dapatkan lirik, korang boleh klik SINI.. 

Kalau ada yang tengok Facing Up To Fazura, dia ada maklum yang dia nak buat video klip.. Tapi sekarang ni memang tak muncul lagi la.. Kalau tengok kan kerja Fazura, pasti video klip dia ok kot.. Apa-apa pun, just share entri ni kot-kot korang nak try dengar lagu ni..

Lagu Fazura - Sayangi Dirimu


Lagu Fazura - Sayangi Dirimu

4 comments:

  1. Suka pada senyuamnnya..eh haha ; gigi sebaris cantik..patut la dia buat iklan gigi tu..owh penyanyi jugak eh dia. pcl tak tau..

    ReplyDelete
  2. fazura cantekkkkk. tapi taktau pulak dia pandai nyanyi. huhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.