Monday, 18 February 2013

Dividen KWSP Tahun 2012

KWSP Umum Dividen Tahun 2012, 6.15 %

Dividen KWSP 2012

KWSP telah umum dividen semalam.. Bagi tahun 2012, nampaknya sebanyak 6.15%.. Nampak dividen untuk tahun demi tahun, meningkat.. Dan juga tahun 2012 menjadikan tahun dividen yang paling tinggi.. Begitu juga dengan pihak Tabung Haji baru-baru ini.. 

Cerita diluar berita asal : Kisah dividen KWSP ni sampai di telinga E'raz sejak seminggu dua lepas.. Sebabnya, setiap hujung minggu bermula minggu CNY baru ni, pihak Public Mutual membuka booth di sini.. Jadi sempatlah diaorang promote produk mereka yang menggunakan akaun 1 simpanan KWSP.. Semuanya boleh dimulakan selepas pengumuman dividen ini.. Siapa kat sini ada join Public Mutual? E'raz belum tapi macam menarik.. Sedang menunggu agen daripada Public Mutual ni datang ke pejabat, khas untuk memberi taklimat..

ps : #Macamana la boleh lupa password i-Akaun KWSP ni..

19 comments:

  1. alhamdulillah. murah rezeki kita yg mencarum KWSP ni kan. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. dpt la simpan untuk hari tua.. ;)

      Delete
  2. alhamdulillah.. hehehehe :)
    Kita pun xtau fuction public mutual tu ..

    ReplyDelete
  3. public mutual the best kalau bab2 nak main unit trust ni..

    ReplyDelete
  4. alhamdullilah.....

    ReplyDelete
  5. ada acc kwsp masa keja dlu..tpi ntah pa kejadian skrg.hahahaha..lama xp tgk.

    psl public mutual tu,eca tahu sikit2x...unit amanah kan?ari tu da g interview tuk itu..klu nak tahu lebih,leh g blog sohoque.com sebab dia agen tu :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..... semakin tinggi dividen nya....

    ReplyDelete
  7. ada dgr kt berita smlm..Alhamdulillah kepada mereka yg carum kwsp

    ReplyDelete
  8. kak mia taraf berpencen.... takde kwsp... heheh

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.