Thursday, 21 February 2013

SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA


Assalamualaikum.. Rasa macam janggal je kalau buat entri walaupun hanya untuk join segmen, taip sikit je.. Haha.. At least kena ada juga ayat sedikit sebanyak sepaya entri tu nampak macam 'hidup'.. 'Hidup' macamana tu, susah nak explain.. Jadi, siapa yang nak join segmen ini, boleh klik banner diatas.. SEGMEN UPKAN FOLLOWER BY HANA ni akan berlangsung selama setahun.. Dari Februari 2013 hinggalah Mac 2014.. Fuyoooo.. So! Selamat mencuba.. Support sesama blogger.. 

8 comments:

  1. Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

    http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

    #btw, nyatakan bilangan follower yang sekarang ni ye. :)

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  3. Hye! Datang dari segmen yang sama.
    Ohsem blog! *jeles*

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama dan sudah follow.. ^^

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.