Thursday, 28 February 2013

Chocolate Indulgence _ Terbaik !



Hari ini isteri beli kan pada suami nya kek secret recipe.. Sah-sah la beli sentiasa jadi favourite.. Sekejap je boleh habis.. Sepotong je kan.. Lepas tu,  terus kenyang.. Dinner tetap dinner kan.. Kek favourite Eraz di Secret Recipe ialah Chocolate Indulgence.. Kalau korang? Korang pilih kek mana satu? Jom share!

P/S : Sampai awal di rumah, so rehat sambil makan kek dan air teh! Tenang..

Published with Blogger-droid v2.0.10

25 comments:

  1. omaigadddd , sedapnyaa kek ni :D

    ReplyDelete
  2. suka gila kek ni! argghh..sedap!

    ReplyDelete
  3. bikin kak mia jeles lah dia ni.... aissshhhh feveret ni..

    ReplyDelete
  4. ehh, sama ler. esok baru nak beli untuk hari jadik kita .. Kalau nk lagi, dtg sini ahh

    ReplyDelete
  5. selalu akan pilih turkih indulgence....tak pun durian-durian atau white chocolate macadamia....hehe

    ReplyDelete
  6. suka keju. mana2 kek keju kat SC.. baru je mkn, tumpang sekaki kawan sekolah yg mengidam nak mkn :)

    ReplyDelete
  7. suka try mcm2 jenis...hehehe tp suka gk yg chocolate indulgence

    ReplyDelete
  8. Marble cheesecake! Pecan butterscotch! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pecan Butterscotch jg antara yg terbaik... best..

      Delete
  9. Tiramisu!!!! Hehehehe, yg nie plng ika suke

    ReplyDelete
  10. Choc indulgence dgn NY Cheese..

    ReplyDelete
  11. thanx sb share favourite bro.. ;)

    ReplyDelete
  12. ny cheese, banana cake, choc cheese..woahhh...meleleh air liur :)

    ReplyDelete
  13. ada satu lagi eraz.... turkish indulgence... tetap menawan hati.....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.