Friday, 22 February 2013

DoraJump : Simple tapi susah !

DoraJump.. Berasaskan kartun Doraemon.. Salah satu game yang boleh korang dapatkan dalam Play Store.. Mula-mula download tengok, simple giler.. Sesuai ni untuk anak-anak maksudnya budak-budak.. Sekali bila tuan yang download ni main, boleh tahan juga susah nak agak-agak melompat.. Mungkin tak biasa.. Nampak simple je, tapi boleh tahan mengujinya.. Jom try! Search 'DoraJump'!

Bagi yang lelaki, jom kita solat Jumaat dulu.. Assalamualaikum..

Published with Blogger-droid v2.0.10

15 comments:

  1. http://kumahuitu.blogspot.com/2013/02/bloglist-jjcm-2013-by.html

    jemput sertai :)

    ReplyDelete
  2. wah...nak main game jugak.... nanti nak pi cari lah.... dorajump ye...

    ReplyDelete
  3. wahhh nak try donlod lah nanti....Abi suka main game ni, nory game senang2 je layan...hehe

    ReplyDelete
  4. bru tdi BK main..nyampah lembap sgt si nobita 2

    ReplyDelete
  5. hmmm... belum pernah cuba main lagi.. nanti nak download la..

    ReplyDelete
  6. Dah try! tapi tak sampai dua jam iha uninstall balik.. bkn sbb game tu nampak mcm budak2, tapi sbb susah sgt.. hehe..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.