Kelab Blogger Ben Ashaari

Wednesday, 6 February 2013

Wig Hijab? Tudung Menyerupai Rambut?

Tudung Menyerupai Rambut?


Wig Hijab? Wig Tudung? Tudung Menyerupai Rambut? Wig itu bermaksud rambut palsu.. Pembaca semua mungkin boleh search tentang hukum sebenarnya memakai ramai palsu.. Balik kepada entri 'Wig Hijab? Tudung Menyerupai Rambut?' ni.. Sekali tengok, memang nampak macam rambut.. Apa nak jadi ni.. Tak tahu la nak komen apa dah.. Tak patut dan tak perlu kot semua ni.. Mungkin ada siapa-siapa nak memberi komen.. Silakan..

Kredit dan SUMBER : Blogger AJ

14 comments:

  1. zaman sekarang ni fesyen lebih dipentingkan. Hukum diketepikan. fesyen diangkat dan suruhan allah diketepikan. Payah! tujuan bertudung dah lari makna mcm ni...mcna islam nak tarik org bukan islam kalau org islam hari ni jahil ttg agama..T_T

    p/s: semoga allah menjauhkan pkra ini dr kita. aamin

    ReplyDelete
  2. Mengarut je tudung camni.. Hmm.. Walaupuns saya suka berfesyen but at least jangan lah sampai mengarut sangat. Aurat tetap kena jaga..:)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    masyallah, pelik2 je fesyen skrg. takutnya penyimpang...

    ReplyDelete
  4. hmmm sungguh pun saya free hair, sedih saya tgk perempuan yang bawa imej muslimah ni tak melambangkan imej yang diorang bawa. kalau betul nak pakai rambut, bukak je tudung, tak payah hipokrit sgt macam ni :'(. Just saying..

    ReplyDelete
  5. mungkin tak ikhlas dlm bertudung kot..klu tak, mereka akan pakai betul2..

    ReplyDelete
  6. siapa yang design tudung ni? seriusly nak tahu.

    ReplyDelete
  7. kan bagus pakai tudung menutupi dada . lagi labuh lagi baik

    ReplyDelete
  8. -_- kalau mcm ni , kenapa perlu pakai ?

    ReplyDelete
  9. la...ada pulak fesyen camtu.....

    ReplyDelete
  10. terlalu nak tunjuk kreativiti in fashion lah ni; langsung tak fikir kewajarannya. dah lari dari bertudung ikut syariat ni. Kalau penciptanya non muslim; dia sebenarnya mempersenda agama kita dan wanita muslimah. Kalau dia muslim .. lagi teruklah ... macam orang beragama sekadar di kertas je .

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.