Wednesday, 20 February 2013

Fizz Fairuz Putus Tunang

Fizz Fairuz Putus Tunang - Fizz Fairuz bertunang dengan isteri orang

Fizz Fairuz bertunang dengan isteri orang.. Selepas seminggu bertunang, mereka memutuskan pertunangan tersebut.. Satu berita yang boleh dikatakan mengejutkan semua orang ni.. Minta jauh daripada berlaku kepada ahli-ahli keluarga kita.. Pertunangan Fizz Fairuz yang sebenarnya dirancang dilakukan senyap-senyap tetapi berjaya dihidu oleh orang ramai termasuk wartawan.. Pemakaian Fizz Fairuz juga menjadi isu selepas pertunangan itu.. Terbaru, Fizz Fairuz putus tunang akibat tersilap langkah bertunang dengan isteri orang.. Tragis.. Apa la komen Almy Nadia tentang kes ini.. Semoga lebih berhati-hati.. Assalamualaikum..

18 comments:

  1. doa orang yang di zalimi selalunya termaqbul

    ReplyDelete
    Replies
    1. minta jauh berlaku kepada orang lain terutama keluarga kita..

      Delete
  2. apa nak kata? Balasan dari Allah SWT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. minta jauh berlaku kepada orang lain terutama keluarga kita..

      Delete
  3. Kesian mereka.....
    Jatuh simpati AJ kat nasib diorang...

    ReplyDelete
  4. minta2 dijauhkan dari perkara camni.. kalau betul la benda ni, x malu ke pompuan tu.. dah la muka 1 Malaysia dah tengok.. ish3.. muka je cantik..


    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  5. topik hangat hari ni... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buka2 je pc pagi ni, terus terbaca berita ni..

      Delete
  6. dunia tu bulat...... bercinta dgn org lain..... nak kawen dgn org lain...sian almy...

    ReplyDelete
  7. emm..tu lah balasan...doa org teraniaya selalu termakbul, nak dikesian kan pun, tak boleh jugak..

    mintak jauh dr trjadi kat diri sendiri and family...amin !

    and hope story nie dapat dijadikan pengajaran kepada org lain!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.