Thursday 28 February 2013

(VIDEO) Cinta Harus Memiliki : Adibah Noor, Dina & Elvira


Sedia maklum, Konsert Anuar Zain Tiga Dekad dah berlalu baru-baru ni.. Info daripada Budiey menyatakan bahawa pihak Anuar Zain Network akan keluarkan DVD Konsert Anuar Zain Tiga Dekad.. Eraz seriusnya memang tak sempat nak tengok pun lagi video-video Konsert Anuar Zain Tiga Dekad ni di Youtube.. Ada terbaca berita di akhbar tetapi tak penuh.. Dengar-dengar positif.. 

Masa duk merayau-rayau di Youtube tadi, mula buka satu VIDEO Cinta Harus Memiliki, nyanyi Anuar Zain bersama Adibah Noor, Dina & Elvira.. Katanya kejutan.. Mungkin kejutan daripada vokal mereka yang mantap! Siapa yang belum tengok, boleh tengok dulu di terutama di minit ke 4.00.. Terbaik gabungan 3 suara ni.. Kalau kena pilih lagu, memang boleh meletop.. So! Layan sekejap..p/s : Mengaku bukan peminat Anuar Zain, tapi sesetengah lirik lagu dia sangat bagus!

9 comments:

 1. Anuar zain such a good guys. :)

  ReplyDelete
 2. lagu2 anuar zain mmg ada makna yg baik.. irama dan melodi pun sedap.

  ReplyDelete
 3. pernah dengar dia nyanyi live masa satu concert kat bukit bintang kl dulu ... kak mia betul2 kat depan. teruja sangat sampai terlupa minta autograf... bila diingat kembali ruginya... huhuhu

  ReplyDelete
 4. remy suka lagu2 dia... ada jiwa.......

  ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.