Monday, 18 February 2013

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN

SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN


SEGMEN : SAYA NAK 'UP'KAN FOLLOWER SAMPAI TAK LALU MAKAN.. Istimewa betul nama segmen ni.. Jadi, siapa yang berminat untuk join, klik banner di atas.. Sangat simple.. Support sesama kita.. Terima kasih Aimi Syahirah kerana tag E'raz.. Seterusnya E'raz nak tag Cikgu Zamani84..

20 comments:

  1. thx ye sudi join!! sy mmg dah lama follow blog nih.tahniah, awk dah tersenarai dlm bloglist sy!.senang nak ushar update terkini..heheh!!

    senarai peserta dah update,jmput singgah & follow blog kwn2 yg lain ye!!

    http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-saya-nak-upkan.html

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen ye & gd luck

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama
    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    boleh tolog saya klik ni http://heartbeat.my/?rid=29891

    done follow you

    ReplyDelete
  5. hyeee, datang dari segmen yang samee!~

    http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  6. wahhh... mabuk bersegmen ni...

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama..saya follow awak,follow sy kalau sudi :)

    http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. done following you!! jemputlah datang ke teratak ku !!
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  9. nida dtg melawat... :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama.. follow jugak blog nie.. :D

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama .follow sini .
    http://missikushi.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. salam...singgah dri segment yg same...kalo sudi..follow la.. :)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. Hai dari segmen sama >.<
    done follow awak .
    Jgn lupa follow sy balik :)

    http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    LIKE my fanpage too!!

    http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama ....
    done follow

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    follow~

    ReplyDelete
  16. salam... ayu datang dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  17. Hi..selamat bkenalan..azuria dr segmen yg sama..

    azuria dah follow #3786..kalau sudi,follow me back yea.. :)

    http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-nak-upkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  18. singgah semula dari segmen sama.. :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.