Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 6 May 2016

Novel Dia Semanis Honey Terlajak Laris

Assalamualaikum w.b.t.. Dalam pada drama Dia Semanis Honey mula hangat ditayangkan di Astro Ria dan Ria HD sekarang ni, novelnya juga nampaknya hangat di pasaraya.. Tak percaya? Cuba tanya kedai-kedai buku berhampiran korang.. Ada ke tak ready stock.. Ini terbukti bila membaca komen-komen di Page Facebook Dia Semanis Honey..


Penampilan pertama Siti Nordiana sebagai watak utama, Hani dalam drama Dia Semanis Honey itu salah satu sebab kenapa drama ni mencapai rating tinggi.. Ingatkan lakonan Nana ni akan nampak kaku, tapi ok juga rupanya.. Berpasangan dengan Alif Satar, nampak mereka ada 'kimia' tersendiri..

Minggu depan, hari Isnin dah masuk ke Episod 5..

7 comments:

  1. Hot di tv...laris dipasaran ya...

    ReplyDelete
  2. jarang baca novel..apa yang ditunjuk dekat tvbaru tau..hahaa

    ReplyDelete
  3. malas doh baca novel bia cite kuar kat tv heheheh...

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan singgah http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. salam saya yang tak pernah beli novel boleh beli novel ni sebab best tgk tv! hihi best seller ok !

    ReplyDelete
  6. Kat mane jual novel ni . Dah lame cari . tganu takde 😭😭

    ReplyDelete
  7. Kat mane jual novel ni ? Dah lama cari . Tganu takde😭😭

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.