Tuesday, 18 December 2012

Drama Adam & Hawa Episod 66 (Selasa)

Drama Adam & Hawa Episod 66 (Selasa) - 18 Disember 2012


Malam ni - 18 Disember, Episod 66 untuk Adam & Hawa.. Entri Adam & Hawa ni E'raz publish bagi episod-episod yang rasanya ada isu untuk E'raz tulis.. Malam ni Ain dapat tanda-tanda pregnant.. Episod 67 esok, rasanya Azie akan bawa Ain ke klinik untuk medical check up.. Apa yang nak dikatakan tentang SMS kat atas tu..

SMS nampaknya isteri sedang meminta perhatian suami.. Saat-saat dapat simptom macam tu, suami memang diperlukan untuk beri support.. Walaupun ia hanyalah drama, realiti pun sama je sebenarnya.. Kesian duk tahan sakit sorang2.. Bayangkan kalau cramp time duk sorang2.. Hohoho..  Motif entri?? Hehe..

Assalamualaikum dan Selamat Malam..

11 comments:

  1. sangat lah nak marah dengan sikap am malam ni. hoihhhh!!! abe, jange wat gitu deh ko kak :D

    ReplyDelete
  2. remy pulak yg creme bila baca entry nie....he3

    ReplyDelete
  3. Like..Like...setiap lelaki yang bergelar suami pasti akan melalui saat nie....make sure para suami alert with srounding area..hihi

    ReplyDelete
  4. x sempat nak layan sgt hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.