Monday, 3 December 2012

Segment : My Favorite Post 2012

Segment : My Favorite Post 2012


Assalamualaikum dan Selamat Petang.. Tak tahu kenapa hari ni rasa macam tak sabar je nak balik rumah... Sekarang baru pukul 4 p.m.. So ada lagi sejam lebih untuk balik.. Kerja? Sah-sah tak pernah siap kan sebab bertambah je selalu.. Apa-apa, take a break sebab nak join satu segmen ni.. Ini merupakan segmen pertama yang dianjurkan oleh Anisa's Corner.. 

Nisa selalu support E'raz dan ngam di alam maya ni sebab dia selalu datang ke blog E'raz akan meninggalkan komen di entri.. Pertama sekali, E'raz nak ucapkan jutaan terima kasih sebab banyak support blog E'raz k.. Hari tu ada tanye dia bila nak buat segmen? So hari ni, dia muncul juga dengan segmennya.. Dan, abg E'raz akan support segmen ini.. Siapa-siapa yang berminat untuk join, klik SINI atau banner di atas..

Berbalik kepada tujuan asal entri ini, Nisa ada tanyakan entri mana yang jadi favourite.. Haha.. Susah nak pilih ni.. Memang banyak sangat-sangat la.. Nak senaraikan semua, nanti penuh la wall entri ni.. So E'raz pilih yang mana E'raz rasa entri yang menarik dan berguna untuk ramai orang.. So! E'raz pilih entri di bawah : -


Kenapa? Salah satunya, entri ini memang bagus untuk dijadikan bahan bacaan untuk siapa yang berkaitan terutama yang sudah berkahwin ataupun akan berkahwin.. Lelaki ataupun wanita.. Korang dah baca belum? Kalau belum, silakan baca entri berkenaan.. Lagi satu sebab entri ini merupakan antara yang ramai hits!

12 comments:

  1. terima kasih eraz...aisehh laju betul buat segmen...
    haaaa nisa pun belum baca... terbaik la..

    aah memang kita ngam.. tinggal tak jumpe luar dari dunia blog je..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    good luck with the segmen!
    sheila suka baca post terbaik Eraz ni! boleh kasi suami baca. hehehe :)

    ReplyDelete
  3. segmen yang unik ! suke2 :D
    *bolehlah join :D

    ReplyDelete
  4. terbaik...
    penuh info dan panduan dlm entry tu.....
    semoga berjaya nanti

    ReplyDelete
  5. waaaa... lain drpd lain lah segmen nie sbnrnya .....
    leeza nk join juga lah.

    ReplyDelete
  6. rasa macam nak join, tapi tengok mood dulu lah.

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen sama...bagus entri tu..

    ReplyDelete
  8. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  9. sy pon join gak..baru je update.

    ReplyDelete
  10. Datang melawat dari segmen yg sama.. ^_^
    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/12/segment-my-favorite-post-2012.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.