Monday, 10 December 2012

Jual Motosikal Sertai Misi GAZA

Jual Motosikal Sertai Misi GAZA

Jual Motosikal Sertai Misi GAZA

Gambar di atas E'raz snap daripada KOSMO hari ni.. Tertarik dengan gambar kartun tu.. "Ada pelajar USM sanggup jual motosikal nak sertai misi menderma ke Gaza! Yang ni sanggup jual maruah derma body kat balak!"..

Untuk berita pelajar USM jual motosikal tu, nanti E'raz cuba search dan update.. #Mood tengah rehat

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 comments:

  1. Bertuahnya pelajar USM tu.Ada semangat jihad yang tinggi.Siapalah agaknya beliau~

    ReplyDelete
  2. bagus student tu.... berkorban dema gaza....... yg tak bagus awek dlm kartun tu......

    ReplyDelete
  3. semangat tol....tabik spring kat student USM tu...anyway, bosan2 ni tulis entri ttg nie...jom tgk...

    http://adiezaff.blogspot.com/2012/12/sepetang-bersama-si-mochi.html

    ReplyDelete
  4. usaha yang baik...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. Ewah mendalam maksudnya , hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.