Saturday, 22 December 2012

E'raz Fadli, Happy Birthday ke - 29

E'raz Fadli, Selamat Hari Lahir ke - 29

E'raz Fadli, Selamat Hari Lahir ke - 29
Kredit Gambar : Zamani84

Alhamdulillah.. Tarikh 22 Disember muncul sekali lagi.. 22.12.2012.. Banyak betul nombor 2.. Dalam pada family, kawan-kawan duk wish Selamat Hari Lahir, E'raz sendiri nak wish untuk diri sendiri, Happy Birthday ya ke 29.. Next year dah masuk ke 3 siries dah.. Umur hanya angka, yang penting hati.. Haha.. So mesti ramai yang telah tahu E'raz ni dah masuk pangkat abang atau uncle ya..

Terima kasih kepada semua yang telah wish birthday pada E'raz bermula jam 12.00 AM semalam..

46 comments:

  1. wahhhh.. happy birthday ya eraz.... semoga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan. moga berbahagia bersama isteri tercinta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak mia.. insyaallah impian akan menjadi kenyataan.. ;)

      Delete
  2. Selamat Hari Lahir Eraz Fadli :) Have a blast !

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...
    CONTEST !!! CONTEST !!! Jom join !
    Syarat yang teramat mudah ! Tidak perlu buat entri pon!
    Hadiah yang best ! Jom join!

    http://www.liyanajasmi.blogspot.com/2012/12/contest-bloglist-yana-2013.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eraz...hepi besday yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.. terima kasih mama atas entri khas tu.. ;)

      Delete
  5. Selamat Hari Lahir E'raz..& salam perkenalan dari cheqkaq..

    ReplyDelete
  6. Happy bday bro Eraz!! Hope you have a great one and stay blessed!! (:

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir ... Owh abg ler nie. Nmpk mcm muda remaja.. Hehehh ^^

    ReplyDelete
  8. Happy birthday duhai bro Eraz, hehe xD . Semoga dimurahkan rezeki,bahagia selalu and and and selalu diberkati olah DIA :)

    ReplyDelete
  9. Wah , dah 29 ? uhuks . selamat hari lahir yang ke-29 ye . Semoga terus berjaya menjadi insan yang soleh . ameen :)

    ReplyDelete
  10. happy birthdayy to me? haha, happy birthdayy abang e'raz, semoga masuk syurga ya nnti :)

    ReplyDelete
  11. Ramai sangat orang cakap english. Nak cakap BM pulak la. Selamat Hari Lahir. hek2 :D

    ReplyDelete
  12. Minta maaf untuk entry yang kurang menarik
    apa apa pun, selamat hari lahir !
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/12/selamat-hari-ulang-tahun-blogger-awesome.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terharu ni dapat entri khas.. eraz mau terjah.. terima kasih ya..

      Delete
  13. selamat hari lahir bro !!!!! bro remy doakan semoga terus success , murah rezeki dan dipanjang usia dan keberkatan..... amin...

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...tak terlambat lagi kan nak wish

    ReplyDelete
  15. sempat lagi ni...

    hepi bufday :) nak hadiah :P

    ReplyDelete
  16. Happy birthday to you...2x (nyanyi jgn tak nyanyi)
    Happy birthday to Mr Eraz
    Happy birthday too yooouuu...

    ReplyDelete
  17. Happy belated birthday...
    moga kekal sukses..

    ReplyDelete
  18. happy belated birthday, bro...
    may Allah bless you always...
    umur meningkat, yang penting hati tetap muda... ye dok,,? ^_^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.