Tuesday, 11 December 2012

EDISI Bongkar : Anzalna Nasir Penipu !

EDISI Bongkar : Anzalna Nasir Penipu !

EDISI Bongkar : Anzalna Nasir Penipu !

Gambar di atas dan berita ini bersumberkan oleh blogger HasrulHassan yang banyak memberikan kia pendedahkan kepada blog-blog selebriti Malaysia.. Jadi hari ni Saudara HasrulHassan sekali lagi memaparkan satu isu kepada pembacanya tentang Anzalna Nasir Penipu !.. Bukannya pelakon Anzalna seorang penipu, tapi ada individu yang telah menyamar sebagi beliau dan membuka akaun Instagram.. Berita penuh dengan pendedahan ini, korang boleh klik SINI..

Jika difikirkan, apa yang boleh kita dapat dengan menjadi orang lain? Hanya orang itu boleh jawab.. Jika tidak, tak kan berlaku la ada orang buka akaun Facebook dengan menggunakan gambar orang lain.. Betul tak? Siapa-siapa yang terlibat, mohon hentikan perbuatan tak bermoral tu ya.. Sekian..

31 comments:

  1. Assalamualaikum Eraz.. kesian Anzalna kan. jadi artis ke bukan artis mesti ada fake account. ada aje org nak dengki sikit. masalah mental barangkali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.. Artis tu, mmg tak heran la sangat.. Mungkin peminat fanatik dia.. Tapi yang heran, org2 biasa pun kena.. Adoi..

      Delete
  2. sangat tak bermoral,, tah pape. tak tau la apa dorang dapat ntah,, senget mungkin. ataupun fanatic fan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul.. sgt2 tidak bermoral.. fanatik rasanya salah satu sbb..

      Delete
  3. bukak akaun sendiri ler.... nie sibuk nak menyamar...pastu tabur fitnah...... yg jadi mangsa.....artis jugak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pasal.. ape kata tumpu pd akaun sendiri.. letak la gmbr sendiri kan.. haha

      Delete
  4. ingat kan alzalna seorang yang penipu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena baca entri, baru la tahu siapa yang penipu.. ;)

      Delete
  5. I know how it feels. Dulu ada terjumpa satu account penuh dengan gambar Vee. Walawee, tersentap. Rajin betul dia save semua gambar Vee. Nak 200+ gambar tuu -.- Manusia zaman skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. femes juga Vee ni ya.. E'raz dh jarang letak gmbar lepas kena kidnap org sape2 then letak dlm group GAY! Adoi..

      Delete
    2. ea? siannya. anyway, sngt cntk anzalna btudung, kn ^^

      Delete
    3. itu la.. dia mmg cantik bile bertudung..

      Delete
    4. Huwa, dahsyat, sampai masuk dlm group gay. Izinkan saya gelak. Haha. Sorry xD Vee kalau letak gambar mesti ada watermark besar and di tengah gambar, so that watermark tu tak boleh di crop and disable right click too. Untuk keselamatan (: Mana tau orang curi gambar pastu buat keja tak senonoh ngan gambar tu. :O

      Delete
  6. Dengki3.Takde keje lain~

    ReplyDelete
  7. la nie..mmg lagu tu...suka sgt sabotaj org len....xpasai2..ishk2

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. benda yang perlu dihadapi jika sudah popular..

      Delete
  9. hamboii, nak sangat jadik artis lah si FAKE tuh.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.