Saturday 22 December 2012

Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu 6

(21 Disember 2012) Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu Ke - 6

Maharaja Lawak Mega 2012 : Minggu Ketiga

Memang dah agak macam biasa.. Dalam pada menunggu tamat Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 6 ni, selalunya akan tertidur.. Jadi memang betul la, tertidur.. Haha.. Tapi sempat tengok persembahan Shiro dan Jozan.. Yang lain-lain, tengok yang di record je la.. Jozan memang kita tak boleh nak komen apa dah.. Mereka ada di tempat mereka sendiri.. Shiro nampaknya setiap minggu, semakin baik.. Mungkin Shiro boleh memberi saingan kepada Jozan dan Jambu dan mungkin juga kepada Boboi.. Boboi nampaknya macam tak tunjuk taring lagi..

Maharaja Lawak Mega 2012 Minggu 6 nampaknya minggu terakhir kepada Bandung Jokers! Mereka tersingkir.. Dua lagi yang hampir tersingkir minggu 6 ini ialah Sabon dan R2.. Minggu ni selamat, minggu depan, entah la labu.. Hehe.. Apa-apa pun, layan.. Eh! Dah masuk tarikh 22 Disember la.. Hehe.. Assalamualaikum dan Good Night!

6 comments:

 1. Eh, kenapa dengan 22 haribulan 12? Ada apa2 ke? Hehe

  "SELAMAT HARI JADI ALONG" :))

  Semoga semua impian akan tercapai ye.. Aminnn

  ReplyDelete
 2. assalamualaikum eraz...selamat hari lahir yer...:)

  http://maszull.blogspot.com/2012/12/selamat-hari-lahir-eraz-fadli.html

  ReplyDelete
 3. Jozan memang terbaekkkk..sentiasa dihatiku..:)

  ReplyDelete
 4. memang patut bandung jokers keluar semalam......
  tak lawak langsung... mungkin sebab kita tak faham.....

  ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.