Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 9 December 2014

Susu Terakhir Si Kecil

Assalamualaikum w.b.t.. Awal pagi tadi isteri Eraz menerima message dari adiknya yang mana diberitahu bahawa anak kawan baiknya meninggal akibat tersedak susu.. Eraz pun kenal kawan adik ipar tu.. Memang terkejutlah.. Tak sangka langsung.. Selalu terdengar di akhbar je.. Tapi kali ni yang berada di akhbar tu ialah dikalangan kawan-kawan kita yang dikenali..

Perkara ni berlaku pagi tadi.. Seawal pukul 5.00 pagi.. Ibu bayi berkenaan masih lagi dalam pantang maksudnya bayi berkenaan masih lagi baru dilahirkan.. Apa-apa pun, semua itu telah ditentukan.. Takdir.. Kalau korang nak baca cerita penuh, boleh baca di bawah.. Eraz print screen dari harian metro online di bahagian mutahir.. Sama-sama kita sedekah al-fatihah kepada bayi berkenaan dan Salah Takziah kepada keluarganya..

4 comments:

  1. AL-FATIHAH...
    SALAM TAKZIAH KEPADA KELUARGA SI KECIL....

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. alfatihah dan takziah....sedihnyaaa baca:( ahli syurga tempat bb comel...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.