Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 5 December 2014

Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous

Assalamualaikum w.b.t.. Salam pagi Jumaat semua.. Hari ni Eraz nak join segmen.. Mana-mana jumpa yang menarik dan senang, terus masuk la.. Sebenarnya segmen ni segmen copy paste je.. Tapi untuk buang gian menulis, taip la sikit-sikit untuk intro.. Haha.. Jadi, Eraz nak ajak korang sertai GA RM150 Zalora Voucher terbaik ni dari SueAKGoGeous.. Buat enam langkah-langkah berikut :

  1. Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous'.
  2. Publishkan entri tersebut dan masukkan URL ke ruangan komen di bawah.
  3. Follow blog SueAK.
  4. Follow Google Suriana abdul kadir.
  5. Klik sini sini sini sini sini dan sini tunggu sehingga hadis loading.
  6. Masukkan blog SueAKGoGeous ke dlm bloglist anda.

Satu pemenang utama akan mendapat Online Voucher Coupon Code dari Zalora bernilai RM150.


Manakala dua pemenang saguhati akan mendapat Marybrown Lunch Box.. Tarikh GA ini ialah dari 21/11/2014 sehingga 12/12/2014. Tiga pemenang bertuah akan diundi dengan random.org dan akan dimumkan pada 13/12/2014.

9 comments:

  1. wahhh,,bestnya!nak join jugaklah,,
    btw,,iqha singgah sini sambil klik nuffnang "INTI".. :)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/cara-nak-buat-duit.html
    do visit me and click ya,,tq :))

    ReplyDelete
  2. hadiah menarik tu, nak join gak lah :-)

    ReplyDelete
  3. thanks for joining.. all the best ya eraz..

    ReplyDelete
  4. Hi saya no.32 ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/12/giveaway-zalora-voucher-rm150-by.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.