Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 4 December 2014

Gelaran Datuk Seri Anwar Ibrahim ditarik balik

Gelaran Datuk Seri Anwar Ibrahim ditarik balik

Assalamualaikum w.b.t.. Ini salah satu berita hangat di internet dan akhbar online sekarang.. Tak perlu diwar-war tapi macam semua orang automatik tahu.. Berita memang cepat tersebar.. Eraz try google je, baca tu belum.. Haha.. Nak keluar sekejap dengan isteri tersayang sebab ada misi.. Hehe.. So siapa nak baca berita tentang Gelaran Datuk Seri Anwar Ibrahim ditarik balik tu, boleh google je.. Confirm akan jumpa entri dari blogger dan akhbar online..

#Lunch Break

4 comments:

  1. salam,,iqha singgah sini ;)
    http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/cara-nak-buat-duit.html

    ReplyDelete
  2. X yah search internet pn dh ad mlut2 yg brkata2 bnda alah ni d office, kdai mamak n kt mana2 la.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.