Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 14 December 2014

Simptom first day exam !


Assalamualaikum w.b.t.. Kali dah masuk ke semester ke-4 program MBA Eraz.. Setiap kali first day exam, sure ada simptom yang sama.. Nak je keluar office, sure rasa nak muntah.. Tambah-tambah pagi tu tak makan apa-apa kan.. Perut kosong.. Nak makan, dah tak lalu dah.. Kepala duk fikir nak jawab soalan.. Hehe..

Tapi bila lepas first paper tu, ok la balik.. Masa duk dewan exam tu, dah ok sebenarnya.. Alhamdulillah paper hari ni berjalan dengan lancar.. Jawab semua, betul ke tak, lain kira la.. Hehe.. Hari ni turn Service Marketing.. Esok exam lagi.. Human Resourse Management pulak.. 

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.