Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 7 December 2014

Dim Sum Fever is Back !


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya masam rasa nak makan Dim Sum ni kembali tambah-tambah lagi biasa isteri tersayang ni duk sebut-sebut.. Nampaknya kena set masa pergi masa lunch ni ataupun kalau ada masa cuti bersama-sama.. Pernah try Dim Sum di Hotel Renaissance dan Hotel Grand Riverview di Kota Bharu ni dulu. Dua-dua sedap tambah-tambah lagi, ada orang belanja.. Haha.. Kalau dulu pergi dengan kawan-kawan.. Tapi kali ni, kita pergi dengan anak isteri pulak!! Cool..

#Siapa yang suka Dim Sum jugak kat sini?

5 comments:

  1. Asalam..banyak makanan ..beraneka jenis tapau lah ya jika tak habis hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau saya pulak langsung tak boleh terima dim sum ni. hahah

    ReplyDelete
  3. Teringin nak try tapi belum berpeluang..

    ReplyDelete
  4. Papaglamz suke.. Makan kat vistana hotel tome buka puasa. Tu pon org belanja.. Hahaha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.