Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 19 December 2014

Dari Degree ke Master


Assalamualaikum w.b.t.. Kali ni Eraz nak share tentang pencil case ni.. Inilah pencil case yang Eraz guna sepanjang belajar di USM dulu.. Biru tu memang warna favourite.. Lepas je habis, simpan saje-saje sebab tak de niat pun nak guna semula or sambung Master.. Ada lepas habis belajar dulu, dapat exam untuk PTN la, PTD la, so guna semula la.. Lepas dapat kerja, simpan je kat rumah..

Then tergerak hati nak sambung belajar semula sebelum umur 30.. Tapi hajat tercapai masa umur 30.. Hehe.. So gunalah semua.. Kira kenangan banyak nih.. Guna lagi sekarang masa exam sampailah insyaallah awal tahun depan habis Master.. Hehe.. PhD? Errrmmmm.. Tengah fikir lagi.. Dalam kepala terbayang DBA.. Kasi rehat dulu la..

7 comments:

  1. nampak masih baru pencil case tu...pandai eraz jaga....

    ReplyDelete
  2. selamat ber'master;
    jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  3. kira nya ni pencil case bertuah nih..kan??

    ReplyDelete
  4. waaa.. lamanya..
    tahan tu.. nampak elok pulak tu.. pandai Eraz jaga.. :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.