Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 December 2014

Penjual melalui Facebook dan Instagram kena daftar SSM

Penjual melalui Facebook dan Instagram kena daftar SSM

Assalamualaikum w.b.t.. Rasa macam dah dengar dalam group Whatsapp semalam pasal ni.. Tapi teringat semula lepas terbaca post seorang kawan di Facebook.. Penjual melalui Facebook dan Instagram kena daftar dengan SSM.. Ianya satu langkah itu megelakkan peniaga penipu.. Ok, saya bagus usaha ni bagi pengguna yang membeli melalui Facebook dan Instagram.. Tapi apa pendapat peniaganya? 

4 comments:

  1. ada dengar jugak hari tu. bagus jugak bila buat macam ni.

    ReplyDelete
  2. Sangat bagus. Ini untuk elakkan kalau kena tipu boleh tau diorang punya company profile. rasanyala..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.