Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 12 December 2014

Kena tipu ke?


Assalamualaikum w.b.t.. Sebelum ni, Eraz ada la beli satu barang untuk Zara melalui blog.. Kiranya bayar kepada satu individu la.. Malangnya selepas buat payment, sampai sekarang belum lagi dapat barangnya.. Bila whatsapp, katanya dia baru keluar wad.. Pertama kali tanya, masuk wad.. ok la.. Kedua tanya, masih ada masalah yang sama.. Tanya-tanya sampai la malas tanya.. Kalau betul-betul dia sakit, kita doakan semoga dia cepat sembuh..

Tapi bila dah makan masa berbulan, macam something wrong.. Nasib baik la harga barang tu tak mahal sangat.. Mula-mula excited nak tunjuk barang tu kat Zara.. Tapi sekarang, nak marah ada la.. First time kot terkena.. Status sekarang, saya tak tahu samada kena tipu atau dia memang betul-betul sakit.. Katanya stok memang ada.. Tapi tak kan tak boleh nak minta tolong sape-sape kan.. Apa-apa je la.. Wassalam..

6 comments:

  1. yelah tu kena tipu kot..sngka baik dah la..

    ReplyDelete
  2. Banyak alasan memang comfirmlah tu memang terkena agaknya.

    ReplyDelete
  3. husnudzon... tapi dah sebulan... pelik pulak... hurm... perniagaan on9 memang banyak penipu... kena pandai memilih la eraz :)

    ReplyDelete
  4. Hmmm...susah nak kenal hati orang ni . :(

    ReplyDelete
  5. Wahh.. Insan2 yg mcm ni la merosak nama peniaga2 online mca Papaglamz ni..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.