Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 22 December 2014

Happy 31st Birthday ERAZ FADLI


Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Tarikh 22 Disember muncul sekali lagi hari ni.. Alhamdulillah.. 22.12.2014.. Masih lagi diberikan masa dan peluang dari Allah untuk hidup di muka bumi ini.. Dalam pada family, kawan-kawan duk wish Selamat Hari Lahir, E'raz sendiri nak wish untuk diri sendiri, Happy Birthday ya ke TIGA PULUH SATU !! 31 dah ke.. Biar betul.. Baru rasa macam 13 tahun je.. Hehe.. Umur hanya angka kan, yang penting hati.. Haha.. So mesti ramai yang telah tahu E'raz ni dah masuk pangkat abang atau uncle ya.. Uncle? Errrmmmmm..

16 comments:

  1. selamat hari lahir :) moga panjang umur dan murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..eraz,

    selamat hari lahir yang ke-31 moga dipanjangkan umur dan diperluaskan rezeki eraz k.. Amin.

    mselim3

    pls: dari blog zam tadi...

    ReplyDelete
  3. Happy birthday ^_^

    Semoga segala urusanmu dipermudahkanNya...

    ReplyDelete
  4. Happy bornday Eraz. Masih umur abang2 lagi. Lek2. Hahaa. Lama tak singgah sini. May Allah bless of you. :)

    ReplyDelete
  5. HAPPY BIRTHDAY..hujung tahun juga yer..

    ReplyDelete
  6. selamat hari jadi.. semoga success slalu

    ReplyDelete
  7. 31? Serious nmpk muda.. Btw, happy birthday..

    ReplyDelete
  8. Nak wish lagi!

    Happy Belated Birthday!!!!! =)

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday Eraz!! semoga ojg umur, murah rezeki & bahagian selalu :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.