Thursday 12 July 2012

Mahu Kelihatan Kacak? Atasi Masalah Kulit Golongan Adam!

"68 % Lelaki di Malaysia mahu mencari jalan penyelesaian terhadap masalah jerawat dan 47 % lagi menghadapi masalah kulit seperti kulit berminyak, berjeragat dan pori terbuka.."

Macam nak buat iklan lak rasanya nih lepas baca tajuk entri.. Bukan ape, cuma just a issue.. Korang ada masalah yang sama ke? Bagi korang, semua ni penting ke?

Secara jujurnya, aku pun pakai pencuci muka.. Mungkin dah jarang sangat kot lelaki tak pakai pencuci muka ni.. Klu pegi salon or spa untuk rawatan muka tu, tak la.. Just rawat sendiri je..

Tak kira la lelaki tu lelaki biasa ke, lelaki metroseksual ke, maskulin ke, rasenye perlukan penjagaan muka untuk nampak bersih.. Sekarang pun dah ramai artis lelaki jadi duta produk2 cmni..

Idea entri ni timbul sebab terbaca L'oreal ade keluarkan satu produk baru yang mungkin korang boleh cuba.. Aku alhmadulillah, setakat ni tak pernah dapat masalah yang teruk sangat..

L'oreal Paris Pure & Matte Acno Striker 


Duta baru


Ethan Juan.. Aku tak kenal pun dia ni.. Tapi lepas goggle, leh kata ada nama jugak la kot.. Pernah menang Anugerah Pelakon Lelaki Terbaik dalam filem MONGA pada Golden Horse Award ke-47 di Festival Filem Taiwan tahun 2010.. Festival yang merupakan salah satu festival filem terpenting di Asia.. (Hanya untuk info)

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.